7 березня 2018 року о 18.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться творча зустріч з лідером гурту «Без обмежень»  Сергієм Танчинцем.

Без Обмежень «Without Limits» — український рок-гурт, що розпочав свою діяльність із Мукачева (Закарпаття) у 1999 році. Склад гурту впродовж часу змінювався, але його лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською та російською мовами.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачеві в 1999-му році. З того часу гурт випустив 3 студійних альбоми (Underground, #DИХАЮТОБОЮ», 5хвилин), презентував більше 50 пісень, 8 кліпів; пісні БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ увійшли до саундтреків до декількох фільмів.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ довго йшли до успіху, але останнім часом стрімко набирають обертів. Повні зали в Києві та по всій Україні, виступи закордоном. Пісні, які стали справжніми хітами, можна почути в ефірі провідних радіостанцій (Хіт ФМ, Радіо ROKS, Джем ФМ, Авторадіо, Релакс, Просто радіо, Радіо Maximum, Радіо Країна, Люкс ФМ, Шансон, Перец ФМ та інших) та на усіх відомих регіональних станціях, кліпи – в ротації телеканалів по всій Україні. Гурт бере участь у численних фестивалях та подіях – Atlas Weekend, Respublica, Бандерштат, Файне місто, Тарасова Гора, Импульс фест TattoCollection, Червене вино, Рок’ N ‘Січ, Октоберфест, RockSummerFest. ByПростоРадио, Рок-Булава, Арт-Пікнік Слави Фролової, Трикутник, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ та став його фіналістом. Зараз музиканти працюють над новим матеріалом.
Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. 
Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Олексій Бережний – ударні;
Андрій Радько – гітара;
Ігор Рибар – гітара;
Сергій Танчинець – фронтмен.

Офіційнй кліпи групи: 
Хочеш – https://youtu.be/0EMowVnDrsU
Тону – https://youtu.be/9F2JHLAa7-4
Без неї ніяк – https://youtu.be/TJ3Ci4yeQpA
Налий мені вина https://youtu.be/_U6krnu8Dvc
Зима https://youtu.be/HoQOWZUcIts
Розкажи https://youtu.be/w7FYRhfslqc
Underground https://youtu.be/L9S1thnZ78M

Аудіо
https://soundcloud.com/bezobmezhen

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в соцмережах:
https://www.facebook.com/bezobmezhenua/
https://www.instagram.com/bezobmezhen
https://www.youtube.com/БЕЗОБМЕЖЕНЬ

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в онлайн-сторах:
iTunes: https://apple.co/2EqB4xX 
Google play: http://bit.ly/2E8Fgiw 
Facebook: https://www.facebook.com/bezobmezhenua

Зустріч відбудеться в рамках проекту «Клуб-лекторій» та відноситься до виконання обласної цільової комплексної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 рр.

Організатор – КУ «Одеський обласний центр патріотичного виховання дітей та молоді» за підтримки Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

Вхід вільний!