26 січня 2017 року о 18.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудуться чергові чотири міні-лекції молодих вчених і любителів науки в рамках проекту 15х4 Odessa – чотири лекції по 15 хвилин кожна «Навчання Оратор Прокаріоти Зброя».

15х4 – це спільнота молодих вчених і фанатів науки

 

15 хвилин про навчання

Як можна навчатися, не виходячи з дому? Які існують платформи для дистанційного навчання і як з ними працювати? Наскільки ефективно дистанційне навчання? Про все це розповість лектор Володимир Немерцалов (Volodymyr Nemertsalov)

 

15 хвилин про публічні виступи

Кожен з нас хоча б раз у житті виступав публічно. Непереборне хвилювання, серце вискакує з грудей, тремтячий голос, плутана мова … Знайоме, чи не так? Хочеш отримувати задоволення, спілкуючись з аудиторією? На лекції Veronika Piskovatska ви дізнаєтеся про прості кроки, які дозволять зробити будь-який виступ ефективним і якісним.

 

15 хвилин про прокаріоти

Ми звикли думати, що ознаки передаються від батьків до дітей, але в мікросвіті свої закони і способи обміну генетичною інформацією. Давайте ж заглянемо під простирадла прокаріотів. Дізнаємося, чим відрізняється кон’югація від трансдукції, що перетворює бактерії в одержимі секс-машини. Це і ще трохи інтимних подробиць з життя мікросвіту ви дізнаєтеся від лектора Євген Тарасов (Eugene Tarasov)

 

15 хвилин про зброю

Яку зброю можна мати при собі? З якого віку можна отримати ліцензію на зброю? Якими чином легалізують зброю в інших країнах? В яких межах можна захищатися при нападі злочинця? Відповіді на ці питання і безліч інших ви отримаєте під лекції від Mike Anko

 

Вхід вільний!

Запрошуються всі бажаючі!