11 грудня 2016 року о 16.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудуться одразу чотири міні-лекції молодих вчених і любителів науки в рамках 15х4 – чотири лекції по 15 хвилин кожна «Антибіотики МРТ Мозок Грип».

15 хвилин про антибіотики. Спікер Tatyana Brodiazhenko

Що таке антибіотики? Як готується антибіотикограма? Як виникає стійкість до антибіотиків? Про це і не тільки ви дізнаєтеся під час лекції, а також буде відкрито завісу роботи одеських бактеріологічних лабораторій.

15 хвилин про МРТ. Спікер Natalia Kisleva

МРТ (магнітно-резонансний томограф). Як він працює і чи може цей пристрій завдати шкоди організму? До чого тут “ядерні” технології і чому не варто їх боятися?

15 хвилин про глибоку стимуляція мозку. Спікер Alina Ivaniuk

Хто знає, що таке глибока стимуляція мозку? На лекції ми спробуємо «віртуально» опинитись в нейрохірургічній операційній і простежити крок за кроком операцію, яка повертає людям з поки що невиліковними захворюваннями здатність невимушено і природно взаємодіяти з навколишнім світом.

15 хвилин про грип. Спікер Linnikov Svyatoslav

Що таке грип? Всі про нього чули, майже кожен перехворів, а з екранів телевізорів постійно рекламують ліки проти грипу… На лекції обговоримо, як уберегти себе і своїх близьких від захворювання, про небезпеку самолікування грипу і які існують ефективні методи його профілактики.

 

Запрошуються всі бажаючі за умови реєстрації ТУТ

Безкоштовно!