27 листопада 2016 року о  17.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться презентація випуску журнала «La Boussole», який присвячено рідному місту Одесі.

La Boussole — це перший естетичний журнал про подорожі Україною. Вишукана назва в перекладі з французької означає «компас», саме тому La Boussole складається з чотирьох напрямків. Це частини, які так влучно і витончено характеризують кожне місто і його мешканців. Естетика і мінімалізм — фундамент журналу, кожна стаття і фотографія — його цеглини. Вони створюють прекрасну веранду для ваших думок про майбутні подорожі.

За словами головного редактора журналу Тетяни Костіної, «вперше редакція випустила номер про Одесу у 2014 році, зараз же на вас чекає незвичайна, поміркована, дуже чесна і від того не менш товариська Одеса.

Цього разу журнал вийде у світ двома мовами: українською та англійською. Його сторінки розкажуть про відновлений Зелений театр, Художній музей, про соціальний проект «Моє місто», а також про маяки і Староконку, улюблені двори і найсмачніші страви — і це тільки крихітка з того, чим журнал збирається закохати вас у наше рідне місто.

На презентації ви зможете побачити відеоматеріали про те, як готувався номер, почути про місію журналу, послухати авторські тексти і просто дуже тепло провести цей недільний вечір, гортаючи сторінки нового «La Boussole».

Вхід вільний!

Запрошуються всі бажаючі!

Про журнал «La Boussole»