24 жовтня 2024 року о 13:00 в Одеській ОУНБ імені М. С. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться презентація книги «Казки ромського сонця».

Відкрийте чарівний світ казок, які збиралися протягом століть ромським народом! Ця книжка створена командою однодумців в рамках проєкту UPSHIFT з метою протистояти дискримінації, поширювати знання про багату культуру та історію ромів.

Гортаючи сторінки цієї книги ви мандруватимете мальовничими краями, познайомитеся з колоритними персонажами та поринете у вир захоплюючих сюжетів. Казки не лише розважають, але й ознайомлять з   ромською культурою: вони дають можливість поглянути на світ очима ромів, відчути унікальність їхньої культури і традицій. Читайте, уявляйте, мандруйте!

Візьміть в руки цю книжку, розгорніть першу сторінку і вирушайте у незабутню подорож у світ ромських казок! Нехай ці чарівні історії подарують вам радість, натхнення та віру в добро.

Ця книга була створена в межах програми UPSHIFT, мультинаціональну хвилю якого реалізує ГО «Потрібні тут», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії. Її зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обовʼязково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Бельгії.

Вхід вільний.