14 вересня 2024 року о 14: 00 в Одеській ОУНБ імені М. С. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться третя, заключна, подія в дискусійній програмі «Олександр Ройтбурд та його місце в історії культури й мистецтва Одеси» в рамках виставкого проєкту Дослідницької платформи PinchukArtCentre «Олександр Ройтбурд. Теорема влади» на тему: «Сучасний менеджмент в культурних інституціях Одеси».

Відомою на всю країну стала історія розвитку Одеського національного художнього музею — місце, де була створена спільнота на різних рівнях та в різних соціальних площинах, що згрупувало містян та досягло певного фінансового успіху в межах місцевого фінансування. Все це було б неможливим без активної участі Олександра Ройтбурда на посаді директора ОНХМ.

Використовуючи горизонтальні зв’язки, маючи досвід у різних мистецьких інституціях, Олександр Ройтбурд зміг трансформувати підходи державних музеїв та вивести інституцію на якісно новий рівень. В дискусії прийматимуть участь колеги Олександра Ройтбурда з різних музеїв міста та поділяться своїм баченням його впливу на розвиток музейної справи в Одесі та Україні.

Спікери: Олександра Ковальчук, Семен Кантор, Світлана Остапова.
Модератор: Костянтин Дорошенко

Вхід безкоштовний

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/cFCRbibxuQiU1VSt5