20 серпня 2024 року о 15.00 в Одеській ОУНБ імені М. С. Грушевського (Музей української книги, 1-й поверх) відбудеться відверта розмова про жіночу силу (виклики, можливості і тривоги у час війни) з режисеркою Ольгою Онишко.

Зустріч відбудеться у рамках всеукраїнського туру до Дня Незалежності України під назвою «Незалежність, Дух, Братерство і Любов».

У програмі – фрагменти з фільмів і цитати з книжок, а також розмова про прекрасні поняття, які тримають нас всіх на плаву.

Ольга Онишко (Україна-США) – режисерка, авторка, громадська діячка.

У розмові будуть використані фрагменти фільмів «Три Історії Галичини», «Жінки Майдану» і відео «Моя Історія – Моя Сила», а також уривки книжки: «2022: Перезавантаження світового порядку», де одним з авторів є полковник Євген Беляєв, старший офіцер Головного Управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України.

Будемо говорити про жіночу силу як рушія прогресу в умовах кризи чи війни і як з її допомогою досягти Перемоги, Справедливості і Гідного Миру.

Одеса – одна з восьми міст, в яких проходитимуть подібні зустрічі. Окрім нашого міста, це буде Харків, Краматорськ, Вінниця, Івано-Франківськ, Городенка, Тернопіль, Львів і Ужгород.

Вхід вільний!