24 липня 2024 року о 15:00 в Одеській ОУНБ імені М. С. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться творча зустріч та презентація нових видань українського письменника та видавця, засновника та генерального директора видавництва «Фоліо» Олександра Красовицького: «Сьогодні»; у співавторстві з Петром Кралюком: «Смерть у Берестові. Детектив часів Київської Русі» (цикл «Розвідки книжника Симеона», «The King’s Gambit. A Novel about the Resilience of Energodar».

Ми вже прочитали про те, що було «Вчора», можливо, буде «Завтра», тож настав час поговорити про «Сьогодні» й навіть трохи зазирнути в «Післязавтра».

Автор книжок, директор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький розповість про інтригу, що розгортається в романі про двійників путіна, почитає з «Післязавтра», познайомить з сюжетом роману, написаного спільно з Петром Кралюком про жорстоке загарбницьке захоплення Енергодару.

Запрошуємо вас на цікаву літературну подію, де послухаємо видавця з героїчного Харкова, побачимо нові книжки «Фоліо» й зможемо їх придбати.

Вхід вільний!