21 листопада 2022 року о 12.00 в Одеській ОУНБ імені М.С. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) до Міжнародного дня телебачення відбудеться відкритий урок «Time of eclectics» (Час еклектики).

В 1996 році Генеральна Асамблея проголосила 21 листопада Всесвітнім днем телебачення.

Усім країнам було запропоновано відзначати цей день, обмінюючись телевізійними передачами та програмами про соціальний і економічний розвиток, мир і безпеку, а також поглиблювати культурний і міжнаціональний обмін.

Всесвітній день телебачення – гарний привід відволіктися від наших побутових проблем й провести годину за переглядом відеороликів про одеські телевізійні канали й познайомитися з проєктом «Time of eclectics» (Час еклектики), присвяченому Міжнародному Дню телебачення.

Автор проєкту – викладачка англійської мови ЗОШ №118 м. Одеса Ольга Міндруль презентує його англійською мовою. Викладач з етикету ЗОШ №79 м. Одеса Альона Сізова проведе з школярами навчально-розважальну гру «Статус».

Проєкт «Time of eclectics» розрахований на участь всієї родини, він складається х 20-ти тем – таких як «Історія та сучасність TV Одеси», «Міста-побратими Одеси», «Одеські коти у скульптурах» та багато інших, про які ви дізнаєтеся під час презентації.

Запрошуються всі охочі!