16 вересня 2017 року о 13.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться урочисте відкриття нового навчального року у грузинській недільній школі «Ана Бана» Грузинського культурно-освітнього центру «Іверія». 

Недільна школа «Ана Бана» – це не тільки вивчення азбуки і письма. Це вивчення культури, історії, традицій Грузії… Це підтримка і розвиток україно-грузинських проектів, спрямованих на зміцнення дружніх стосунків! 
На відкритті нового навчального року ми почуємо багато цікавих історій про «літні канікули в Грузії», згадаємо про наші українсько-грузинські проекти, від наймолодших слухачів школи дізнаємось про найцікавіші факти про Грузію! 

Родзинкою нашого заходу буде презенатція дуже зворушливого проекту «Діти просять миру», про який розкажуть його маленькі учасники разом з координаторами від Центру «Іверія». Враховуючи, що зазначений проект відбувся влітку цього року в Батумі – під час відкриття нового навчального року буде презентована фотовиставка «Гостинна Аджарія», яка стане початком презентації всіх регіонів Грузії у подальшому.

Під час святкування відкриття навчального року відбудеться вікторина з цікавими питаннями про Грузію з її багатовіковою історією, культурою і традиціями. Звичайно, як на кожному святі, будуть подарунки: дуже приємні і навіть корисні! 
Будуть наші улюблені грузинські і українські пісні! 
Буде цікаво, пізнавально, весело і дуже по-грузинськи дружньо! 
Будуть всі наші друзі і будуть дуже поважні цікаві гості! 

Чекаємо всіх друзів на відкриття нового 2017/2018 навчального року школи «Ана Бана».