16 травня 2017 року о 17.00 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться зустріч з Валерієм Макеєвим – автором книги, яка набула неабиякого розголосу – «100 днів полону, або Позивний «911».

Валерій Макєєв – волонтер, громадський діяч, який за досить дивних обставин влітку 2014 р. потрапив до т.з. «ЛНР», — людина надзвичайно міцного духу, котра вижила в нелюдських умовах полону і навіть спромоглась написати про це книгу.

Книга – сповідь людини, яка пройшла воєнний Схід України й опинилася за гратами у підвалі, де не діють жодні закони і правила, а все будується винятково на людських стосунках. Це документальна розповідь про паралельний вимір, який існує в нашому світі за кілька сотень кілометрів. Жорстокі ополченці, російські десантники, психологічні допити, приниження, катування – мало хто після цього виживає. Але він вижив і… написав про це. Дискусійно, суперечливо, нетипово, але чесно. Видання для тих, хто хоче жити у власній щасливій країні.

Зустріч із автором відбудеться в рамках миротворчого проекту «Я живу в Одесі» Благодійного фонду «Caritas Odessa UGCC».

Вхід вільний!

Запрошуються всі бажаючі!