25 квітня 2017 року о 17. 30 в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського (відділ соціокультурної діяльності, 1-й поверх) відбудеться презентації книги «Голосно, тихо, пошепки».

Як пізнати світ через звук та тишу? Художники Романа Романишин та Андрій Лесів створили, а «Видавництво Старого Лева» видало унікальну книгу для дітей, яка навчить прислухатись до себе самих та усього, що нас оточує.

«Голосно, тихо, пошепки» – пізнавальна книжка-картинка про слух, звук і тишу, про голос і мовчання, про звуки, які ми чуємо і яких не чуємо. Про те як важливо слухати і чути один одного. Ця книга «звучить» багатьма голосами –яскравими кольорами та багатьма цікавими фактами, промовистими візуальними образами.

Зануртеся в світ безлічі різних звуків, символічно відтворених на папері, шуму та музики, звуками міста та природи, дізнайтеся, який звук найстаріший у Всесвіті, хто має найкращий слух і який музичний твір є найтихшим. Як спілкуються люди, які не чують і якою важливою в нашому житті є тиша. Читачі познайомляться з головним героями, які проведуть їх сторінка за сторінкою крізь усю книгу.

Гості розкажуть про те, як працювати над такими книжками і чому важливо говорити на тему необмежених можливостей та порозуміння.

Зустріч відбувається в рамках миротворчого проекту «Я живу в Одесі» Caritas Odessa UGCC.

Участь у заході безкоштовна!